Kuvvet Ölçüm Cihazı PCE-N45F bireysel tartım ölçümleri uygulamak için kullanılır. Yük hücreleri, kuvvet sensörleri, tartım platformları ve diğer sensörler gerinim ölçer kullanan kuvvet ölçüm cihazına bağlanabilir.
Kuvvet Ölçüm Cihazı PCE-N45F bireysel tartım ölçümleri uygulamak için kullanılır. Yük hücreleri, kuvvet sensörleri, tartım platformları ve diğer sensörler gerinim ölçer kullanan kuvvet ölçüm cihazına bağlanabilir. Bu, kuvvet ölçüm cihazını ağırlık, kuvvet, tork vb. için çok yönlü bir ölçüm cihazı yapar. Kuvvet ölçüm cihazı, sensörlerin 4 veya 6 iletken teknolojiye bağlanabileceği bir ölçüm girişine sahiptir. Kuvvet ölçüm cihazının tam kalibrasyonu / ayarı menü üzerinden yapılabilir.
Kuvvet Ölçüm Cihazı PCE-N45F’in arkasında birçok bağlantı vardır. Normalde açık olan 4 röle ve potansiyelsiz dijital giriş kuvvet ölçüm cihazına bağlanır. Çıkışlar çeşitli işlemleri tetiklemek için kullanılabilir. Dijital giriş, kuvvet ölçüm cihazını daraltmak veya ekranı 0'a ayarlamak için kullanılır. Bu fonksiyonlara ek olarak, kuvvet ölçüm cihazı bir arayüz üzerinden okunabilir. Analog çıkış, ekran değerinin PCE-N45F kuvvet ölçüm cihazından doğrudan iletilmesi için kullanılır.
Ürünün Genel Özellikleri :
- OLED ekran
- DMS için ekran
- mV / V girişi
- Röle çıkışı
- Serbest potansiyeli dijital giriş
- Arayüz ve analog çıkış
Sinyal Giriş Aralığı | 0 ... 10 mV | |||||
5 V'de mV / V cinsinden Hassasiyet | 2 mV/V | |||||
Minimum Hassasiyet | 0,9 µV/D | |||||
Sinyal Giriş Aralığı | 0 ... 15 mV | |||||
5 V'de mV / V cinsinden Hassasiyet | 3 mV/V | |||||
Minimum Hassasiyet | 0,9 µV/D | |||||
Ölçüm Hücresine Voltaj Kaynağı | 5 V | |||||
Ölçüm Hücresi Sayısı | 1 ... 6x 350 ohm ölçüm hücresi / hücreleri | |||||
Ekran | OLED 128 x 64 Piksel | |||||
Birimler | g, kg, t, kN, N, Nm | |||||
Ölçüm Hızı | 200 Hz | |||||
Elektriksel Bağlantı | Vida bağlantıları 1 ... 1,5 mm² |
|||||
Voltaj Kaynağı | 24 V DC | |||||
Güç Tüketimi | < 6 W | |||||
Koruma Derecesi | Ön: IP65 | |||||
Montaj | Panel kesiti | |||||
Gösterge Boyutu | 92 x 44 mm | |||||
Boyut | 110 x 62 x 119 mm | |||||
Ağırlık | Yaklaşık. 440 g | |||||
Çalışma Koşulları | -10 ... 40 °C / Maks. % 95 n.o. |
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Kuvvet Ölçüm Cihazı, çok yüksek çözünürlükte hem gerilme hem de sıkıştırma kuvvetlerini ölçer.
Harici bir yük hücresine sahip dinamometre, ulaşılması zor ölçüm noktalarında basınç kuvvetlerinin ölçümü için tasarlanmıştır.
Şirket içi kullanım için hafif Kuvvet ölçüm cihazı / Toplama Fonksiyonu / Hold Fonksiyonu (değer tutma Fonksiyonu) / Brüt - Net Tartımı / Serbestçe seçilebilir Tartım birimi /1.000 kg'a kadar Tartım aralığı
PCE-DFG N 200 Kuvvet Ölçüm Cihazı ile 200 N'ye kadar gerilme ve basma kuvveti ölçümlerini yapabilirsiniz. PCE-DFG N 200, 0.1 N'lik bir çözünürlükle hassas ölçümler için bir Kuvvet Ölçüm Cihazıdır.
PCE-FM 500N Dinamometre, N, Kg ve lb'de hızlı, hassas gerilme ve basma kuvvetleri ile hızlı ve doğru bir şekilde okunabilen mikroişlemci kontrollü bir dinamometredir.
Loyka NK 200 Analog Dinamometre ergonomik yapıya sahip, kullanımı ve taşıması kolay, yüksek hassasiyette bir kuvvet ölçüm cihazıdır. Bir düğme sayesinde cihaz pik modundan sürekli ölçüm moduna geçer. Newton ve Kilogram skalalıdır.
mobil Dinamometre / 50 t'a kadar tartım aralığı / PEAK fonksiyonu / uzaktan göstergesi / pranga ve taşıma çantası dahil
150 kg'a kadar Dijital Asma Terazi / maksimum değer / hayvan tartma Fonksiyonu / Auto-OFF 'u devre dışı bırakma özelliği / Pil ile çalışma
NK 20 Analog Dinamometre ergonomik yapıya sahip, kullanımı ve taşıması kolay, yüksek hassasiyette bir kuvvet ölçüm cihazıdır. Bir düğme sayesinde cihaz pik modundan sürekli ölçüm moduna geçer. Newton ve Kilogram skalalıdır. NK 20 dinamometre hassas kuvvet ölçümlerinde kullanılır. İp gibi malzemelerde hassas dayanıklılık testlerinde kullanılabilir.
HF 500 dijital dinamometre; 500 Newton'a (50 kg) kadar ölçüm yapabilen, RS232 bağlantısı ile bilgisayara bağlanabilen ve ölçülen değerleri kayıt edebilen hassas kuvvet ölçüm cihazıdır.
DTF-250 İp gerginliği ölçer, tekstil endüstrisinde kullanılan bir cihazdır. Küçük metal hatlarını da test edebilmektedir. Kılavuz tekerlek küçük dirençli hassas rulmanlardır, ölçüm sonucunu daha doğru hale getirmektedir.
Uygun Dinamometre PCE-CS 300 şirket içi tartımlar için kullanılmaktadır. Gücünü dört AA Piller tarafından elde etmektedir.