Drager X-Am 2600 Portatif Gaz Algılama Cihazı, kişisel kullanım için optimize edilmiş, dört gaz algılama özellikli, kompakt ve hafif yapıya sahip profesyonel bir gaz dedektörüdür. Oksijen (O₂), karbonmonoksit (CO), hidrojen sülfür (H₂S) ve yanıcı gazları algılayabilir. Endüstriyel güvenlik ve operasyonel verimlilik göz önünde bulundurularak tasarlanan cihaz, düşük işletme maliyetleri ve yüksek dayanıklılık sunar.
Oksijen, karbonmonoksit, hidrojen sülfür ve yanıcı gazları ölçer.
Difüzyon modunda kişisel izleme için optimize edilmiştir.
Yeni nesil Ex sensör; hızlı kalibrasyon, darbelere dayanıklılık ve zehirlenmeye karşı direnç sağlar.
Ex zone 0 için onaylıdır.
IP68 koruma sınıfı ile suya ve toza karşı yüksek direnç sunar.
Küçük ve hafif tasarımı sayesinde kullanıcı konforu sağlar.
Eldivenle kullanım kolaylığı sunan büyük butonlar içerir.
Yeşil D-ışık göstergesi cihazın çalışmaya hazır olduğunu belirtir.
Oksijen kanalı için düşen ve artan değerlerde ayrı ayrı ön alarm ve ana alarm seçenekleri mevcuttur.
Metin içermeyen kullanıcı arayüzü ile pratik kullanım sağlar.
Dijital Altyapı ve Veri Yönetimi
Drager X-Am 2600 Portatif Gaz Algılama Cihazı Bluetooth® üzerinden akıllı telefona ya da Dräger ConHub ağına veri aktarımı yapılabilir.
X-dock test istasyonu ile veriler doğrudan buluta yüklenebilir.
Gaz Algılama Bağlantısı yazılımı ile internet tarayıcısı üzerinden veriler analiz edilebilir.
Tüm verilere her yerden güvenli erişim sağlanabilir.
Drager X-Am 2600 portatif gaz algılama cihazı X-dock veya manuel doğrulama istasyonu ile düşük gaz tüketimli ve hızlı test imkânı sunar.
Yazılım üzerinden cihaz ayarları uzaktan yönetilebilir.
X-dock ile yazılım güncellemeleri kolaylıkla yapılabilir.
X-am 2800/5800 serisi aksesuarlarıyla uyumludur.
Güç kaynağı dahil az sayıda yedek parça ile bakım kolaylığı sağlar.
Dräger sensörleri uzun ömürlü ve yüksek performanslıdır.
Güç kaynağı tek vida ile kolayca değiştirilebilir.
Drager X-Am 2600 portatif gaz algılama cihazı neredeyse tüm parçalar kullanıcı tarafından değiştirilebilir, diğerleri Dräger Servis tarafından onarılabilir.
Önceki modellerden kalan aksesuarlar ile tekrar kullanım mümkündür.
Cihaz üç yıl kullanım süresi ile gelir; iki yıl uzatılabilir lisans opsiyonu mevcuttur.
Dräger eski cihazları geri alır ve çevreye duyarlı şekilde geri dönüştürür.
Ölçüm Gazları: O₂, CO, H₂S, yanıcı gazlar
Kullanım Süresi: 3 yıl + 2 yıla kadar lisans uzatımı
Koruma Sınıfı: IP68
Sertifikasyon: Ex zone 0 onaylı
Alarm Tipleri: Oksijen kanalı için 4 eşik (ön/alarm – düşük/yüksek)
Ekran: Gaz değerleri, zaman ve alarm durumu gösterimi
Uyumluluk: Dräger Gas Detection Connect yazılımı ile tam uyum
Ürün sipariş ile birlikte ilk kalibrasyonu ve açılışı için teknik servise gönderilmektedir. İşlemler 1 hafta içinde tamamlanıp kargoya teslim edilir.

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Honeywell’in son teknoloji 4 gaz ölçer portatif dedektörü ile personelinizi ve tesisinizi koruma altına alabilirsiniz. BW Icon yanıcı patlayıcı gazlar, H₂S, O₂, CO ve SO₂ gazlarını algılamada kullanılır.
BM25 çoklu gaz alan detektörü , ya da aynı anda tespit etmek ve 5 gazlar kadar izlemek mümkün alan gaz monitörü: AsH3 , B2H6 , C2H4O , CI2 , CO , CO2 , COCl2 , F2 , H2S , HCI , HCN , HF , N2H4 , NO , NO2 , NH3 , O2 , O3 , PH3 , SiH4 , SO2 , VOC(uçucu organik bileşikler, organik buhar) C ombustible gazlar (EXPLO, hidrokarbonlar ve çözücüler)Detaylı Açıklama
BW Micro Clip, personelinizi ve tesisinizi yanıcı-patlayıcı gazlara karşı koruma sağlayan multi gaz ölçer portatif dedektördür. H2S, O2, CO, Yanıcı-patlayıcı gazlar; % LEL gazlarını algılamada kullanılır.
Radyasyon ve kimyasal algılama için kablosuz, taşınabilir pompalı multi gaz ölçer dedektördür. Tehdit ve alarm verilerini gerçek zamanlı olarak merkezi bir komuta istasyonuna kablosuz olarak iletme özelliği ile gelişmiş görünürlük ve farkındalık sunar. Gamma, O2, Yanıcı patlayıcı gazlar: %LEL, CO, H2S, CO2; IR, VOCs; NH3, Cl2, ClO2, ETO, HCHO, HCN, CH3-SH, NO, NO2, PH3, SO2 gazlarını algılamada kullanılır.
Tehlikeli Oksijen, Zehirli ve Yanıcı Gaz ve VOC Düzeylerini Doğru Bir Şekilde Algılamak için Tasarlandı.
O2 , LEL / CH4 , CO, H2S, SO2 , NO2 , CO / H2 Düşük, HCN, NH3 , CO / H2S, CO2 / HC ve CO2 / CH4 Ölçme Yeteneği IR.
O2, CL2,CO, CO2, H2, H2S, HCN, NH3, NO, NO2, PH3, SO2 gazlarının yanısıra patlayıcı ve yanıcı gazların ölçümü için cepte taşınabilir dedektör.
Ölçülebilir Gazlar: LEL (CH4% Vol), LEL (Methane), LEL (Pentane), O2, H2S, Cl2, CO, CO/H2 Low, CO/H2S, SO2, NO2, IR-CH4, IR-CO2 IR, CO2/CH4, IR-CO2/LEL, IR-HC, HCN, NH3, PH3
Yanıcı-patlayıcı maddeleri ve çeşitli toksik tehditleri test edebilen, kişisel koruma ve sızıntı tespitini mükemmel yapabilen pompalı multi gaz ölçer dedektördür. Kablosuz bağlantı ile tehdit ve alarm verilerini komuta merkezine hızlı bir şekilde gönderebilir ve böylece üstün farkındalık sağlar. O2, Yanıcı patlayıcı gazlar: %LEL, CO, H2S, CO2; IR, VOCs; NH3, Cl2, ClO2, ETO, HCHO, HCN, CH3-SH, NO, NO2, PH3, SO2 gazlarını algılamada kullanılır.
GasAlertMax XT II, saha şartlarına dayanıklı 4 gaza kadar ölçüm yapabilen pompalı multi gaz ölçer portatif dedektördür. Tek tuş ile kullanımı kolay, güvenilir bir dedektördür. Dahili pompası ile uzaktan örnekleme yapabilir ve kapalı alanlara girmeden önce kontrol imkanı sağlar. Pompa tıkanmasını minimize eder ve örnekleme sonuçlarının hassasiyetini artırır. H2S, O2, CO, Yanıcı-patlayıcı gazlar; % LEL gazlarını algılamada kullanılır.
GT Serisi, gaz endüstrisi için tasarlanmıştır ve çok çeşitli farklı gaz izleme uygulamaları için uygundur. GT serisi, sızıntı testi, kapalı alanlar, temizleme veya gaz koklayıcı olarak kullanılabilen sağlam, kullanıcı dostu bir el tipi gaz dedektörü sağlar.
Sağlam ve hassas bir taşınabilir gaz dedektörü olan Personal Surveyor (PS200 serisi), algılanan tehlikeli seviyelerde gazlara maruz kalma durumunda sesli ve görsel alarmlarla sınırlı alan uygulamalarında rakipsiz koruma sağlar. PS200 ünitesi herhangi bir kombinasyonda CH4, O2, H2S ve CO'yu algılayabilir ve görüntüleyebilir ve isteğe bağlı dahili örnekleme pompası ön giriş kontrolüne veya uzaktan örneklemeye izin verir.
Oksijen (O2), Karbon Monoksit (CO), Hidrojen Sülfür (H2S) ve Methan (CH4) gazlarının aynı anda ölçümü yapabilmektedir.
MSA ALTAIR 5X Multigas Dedektörü (LEL, O2, H2S, CO, SO2), Tek Renkli Ekran, Kömür Kasa, Yalnızca Cihaz
Dräger X-am® 8000
Gaz ölçümü hiç bu kadar kolay ve rahat olmamıştı: 1-7 gaz dedektörü, pompa veya difüzyon modunda toksik ve yanıcı gazların yanı sıra buharları ve oksijeni aynı anda tespit eder. Yenilikçi sinyal tasarımı ve kullanışlı yardımcı fonksiyonlar, süreç boyunca komple güvenlik sağlar.Dräger X-am® 8000, çok güçlü bir pompaya sahiptir. 45 metre uzunluğa kadar hortumlara bağlanabilir. Bir pompa adaptörü, herhangi bir anda difüzyon ve pompa modu arasında geçişi kolaylaştırır. Bu, pompanın sadece ihtiyacınız olan zamanda çalışması anlamına gelir. Bu da enerjiden tasarruf sağlar, aşınma ve yıpranmayı azaltır ve bu sayede pompanın kullanım ömrünü uzatır.
BW Ultra, kapalı alanlara girişte ve uzaktan örnekleme uygulamalarında kolay kullanım için özel olarak tasarlanmış pompalı tip multi gaz dedektörüdür. Gelişmiş sensör teknolojisi, gaz ölçümlerinde görünürlük, konfor ve bağlantı özellikleri sunar. H2S, O2, CO, yanıcı-patlayıcı gazlar; % LEL ve IR, CO2; IR, SO2, H2, NH3, VOCs; PID, Cl2, NO2, HCH, NO gazlarını algılamada kullanılır.
BW Rigrat, uzun çalışma ömrü ve gelişmiş kablosuz bağlantı seçenekleri ile en ileri ve en yeni alan tarayıcı monitörüdür. Farklı gaz sensörleri ve sensör teknolojileri ile birçok uygulamaya opsiyon sunabilmektedir. 2 aya kadar kesintisiz çalışma imkanı sunan BW Rigrat, ölçüm sırasında kullanılacak özelliklerin seçilmesi durumunda, tahmini şarj süresini gösterebilmektedir. 8 cihaza kadar haberleşebilme yeteneğinin yanında, Honeywell’in diğer gelişmiş kablosuz haberleşme uygulamaları ile uyum sağlayabilir. Bu sayede işletmeniz için sınırsız uygulama imkanı sunabilmektedir.
• 4 gaza kadar ölçüm imkanı
• Sesli, ışıklı ve titreşimli uyarı sistemi
• IP 67 koruma sınıfında su ve toz geçirmez yapı
• I M1 Ex ia I Ma onaylı.
Set içeriği:
• X-Am 2500 Cihaz
• Alkalin batarya
• Kalibrasyon sertifikası
Sağlam, kablosuz Ventis® Pro5 Çoklu Gaz Monitörü ile aynı anda beş adede kadar gazı tespit edin. Ventis Pro5 ile ister ekip tabanlı alarm paylaşımına, ister konum ayrıntılarıyla uzaktan izlemeye veya her ikisine ihtiyacınız olsun, Ventis Pro5 gaz izleme yönetiminde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
MX4-Ventis iş ve işçi güvenliği için üretilmiş üst segment bir gaz dedektörüdür