MiniRAE 3000, piyasadaki en gelişmiş VOC izleme özelliklerinden birini sunan, pompalı tek gaz uçucu organik gazları ölçer dedektördür
MiniRAE 3000, piyasadaki en gelişmiş VOC izleme özelliklerinden birini sunan, pompalı tek gaz uçucu organik gazları ölçer dedektördür. İyonize edilebilir kimyasal seviyelerden birini ölçebilir. Güçlü numune pompası ile hassas ölçüm sağlar.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Yanıcı ve toksik gazların sürekli izlenmesini sağlayan çok yönlü, dayanıklı, 4 sensörlü pompalı gaz ölçer portatif dedektördür.
Honeywell’in gerçek zamanlı 4 gaz ölçer portatif dedektörü ile personelinizi ve tesisinizi koruma altına alabilirsiniz
Tehlikeli Oksijen, Zehirli ve Yanıcı Gaz ve VOC Düzeylerini Doğru Bir Şekilde Algılamak için Tasarlandı.
BW Ultra, kapalı alanlara girişte ve uzaktan örnekleme uygulamalarında kolay kullanım için özel olarak tasarlanmış pompalı tip multi gaz dedektörüdür.
• 4 gaza kadar ölçüm imkanı
• Sesli, ışıklı ve titreşimli uyarı sistemi
• IP 67 koruma sınıfında su ve toz geçirmez yapı
• I M1 Ex ia I Ma onaylı.
Set içeriği:
• X-Am 2500 Cihaz
• Alkalin batarya
• Kalibrasyon sertifikası
Oksijen (O2), Karbon Monoksit (CO), Hidrojen Sülfür (H2S) ve Methan (CH4) gazlarının aynı anda ölçümü yapabilmektedir.
Yanıcı-patlayıcı maddeleri ve çeşitli toksik tehditleri test edebilen, kişisel koruma ve sızıntı tespitini mükemmel yapabilen pompalı multi gaz ölçer dedektördür. Kablosuz bağlantı ile tehdit ve alarm verilerini komuta merkezine hızlı bir şekilde gönderebilir ve böylece üstün farkındalık sağlar. O2, Yanıcı patlayıcı gazlar: %LEL, CO, H2S, CO2; IR, VOCs; NH3, Cl2, ClO2, ETO, HCHO, HCN, CH3-SH, NO, NO2, PH3, SO2 gazlarını algılamada kullanılır.
GasAlertMax XT II, saha şartlarına dayanıklı 4 gaza kadar ölçüm yapabilen pompalı multi gaz ölçer portatif dedektördür. Tek tuş ile kullanımı kolay, güvenilir bir dedektördür. Dahili pompası ile uzaktan örnekleme yapabilir ve kapalı alanlara girmeden önce kontrol imkanı sağlar. Pompa tıkanmasını minimize eder ve örnekleme sonuçlarının hassasiyetini artırır. H2S, O2, CO, Yanıcı-patlayıcı gazlar; % LEL gazlarını algılamada kullanılır.
Sağlam ve hassas bir taşınabilir gaz dedektörü olan Personal Surveyor (PS200 serisi), algılanan tehlikeli seviyelerde gazlara maruz kalma durumunda sesli ve görsel alarmlarla sınırlı alan uygulamalarında rakipsiz koruma sağlar. PS200 ünitesi herhangi bir kombinasyonda CH4, O2, H2S ve CO'yu algılayabilir ve görüntüleyebilir ve isteğe bağlı dahili örnekleme pompası ön giriş kontrolüne veya uzaktan örneklemeye izin verir.
ppbRAE 3000, pompalı tek gaz uçucu organik gazları ölçer dedektördür.