BÜTAN Gazını % 0-100 LEL C4H10 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
Yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve zehirli gazların dedeksiyonlarını için sık kalibrasyon ihtiyacına gerek duymadan yüksek hassasiyet ve çalışma devamlılığı sağlayan bir üründür.
Infrared sensör teknolojisi katalitik ve elektrokimyasal sensörler gibi bir reaksiyona göre ölçüm yapmazlar. Gazı mükemmel seviyede tespit eder. Çevredeki bozucu etkiler olan sıcaklık, basınç ve diğer gazlardan etkilenmez. Bu sayede yüksek performans sağladığı gibi sürekli kalibrasyon ihtiyacı duymaz, bakım gerektirmez ve daha uzun ömürlü bir çözüm sağlar.
Tasarımında bulunan gelişmiş mikrodenetleyici ve gömülü yazılım algoritması bulunmaktadır. Alt ve üst alarm seviyelerinde çalışmak üzere geliştirilmiş röle çıkışları ile herhangi bir kontrol sistemine ihtiyaç duymadan bağımsız olarak kullanabileceğiniz akıllı bir üründür.
Endüstriyel kontrol ve otomasyon sistemlerinize kolayca entegre edebilmeniz için 4-20mA analog çıkış desteği sunmaktadır. Modüler wireless haberleşme desteği bulunmakta olup, dilerseniz bir IOT cihaza dönüştürebilir, uzak mesafelerden gaz ölçüm değerlerinizi kolayca izleyebilirsiniz.
TEKNİK ÖZELLİKLER
|
Besleme Gerilimi |
24 ±%25 VDC |
|
Ölçüm Aralığı |
0-%100 LEL C4H10 |
|
Tepki süresi |
T (90) ≤10 saniye |
|
Hassasiyet |
%1 LEL |
|
Çalışma Ömrü |
>3 yıl |
|
Analog Çıkış |
4-20 mA |
|
Röle Çıkışı |
2 Adet (NC ve NO Röle çıkışları) |
|
Gövde malzemesi |
Alüminyum |
|
Çevresel Koşullar |
Sıcaklık: -20 - +60 oc, Basınç: 86 - 106 kPa, Bağıl Nem: S 95 %RH |
|
IP koruma seviyesi |
IP65 |
|
Atex sınıfı |
ll 2 G Ex d IlC Gb T6 |
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
PENTAN Gazını % 0-100 LEL C5H12 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
OLCT60, yanıcı, zehirli gazlar veya Oksijen tespiti için çok çeşitli endüstriyel uygulamalara uygun yeni bir yüksek kaliteli endüstriyel sabit gaz dedektörüdür. Vericiler dijital bir ekrana sahiptir ve 4-20mA çıkış sağlayacaktır. Dedektörler ATEX onaylıdır, SIL 2 sertifikalıdır ve patlamaya dayanıklı XP veya kendinden emniyetli IS sensörleri olarak mevcuttur ve Bölge 0'da algılama sağlamak için uzaktan kullanılabilir. Dedektör birimleri IP66'dır ve 316L Paslanmaz Çelikten yapılmıştır ve kızılötesi sensör seçenekleri izin verir şiddetli çevre koşullarında veya zehirlerin varlığının katalitik bir hücreye zarar verebileceği durumlarda tespit için.
Tehlikeli Alan Onaylandı
Zorlu görev ve açık alanlarda noktasal kaynak tehlikeleri ve çevre koruması için sabit gaz algılama. Her türlü koşul veya kısıtlamaya uygun olarak SIL 1 ve SIL 2 uygulamalarında kullanıma uygundur. Fonksiyonel Güvenlik değerlendirme raporunun bir kopyası için sales@tridentaustralia.com.au adresine başvurun. Zehire dayanıklı katalitik yanma sensörleri. 4 ila 20 mA, 0,4 ila 2 V ve 5 ila 15 Hz analog çıkış sinyalleriyle mevcuttur. Yanlış alarmları önlemek için kalibrasyon sırasında sinyal sabitleme özelliği ve sensör gövdesinin içindeki ana devre, bakım amacıyla gövdeden çıkarılabilir. Hızlı değiştirilebilir, tak-çalıştır, önceden kalibre edilmiş gaz algılama modülü. Su geçirmez fiş ve soket konnektörlü özel versiyonlar mevcuttur.
KARBONMONOKSİT Gazını 0-1000 ppm CO Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Oldham CTX 300
Tehlikeli seviyelerde toksik gazlar veya oksijen sınıflandırılmamış bir alanın güvenliğini tehdit ettiğinde, Oldham CTX 300 oksijen dedektörü en zorlu güvenlik gereksinimlerini karşılayabilir.
Ana Özellikler
O2, CO2, toksik ve soğutucu gazları algılar
İsteğe bağlı arkadan aydınlatmalı ekranlı 4-20 mA çıkışlı analog verici
Takılabilir ve önceden kalibre edilmiş sensörler
METİL KETON (MEK) Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
ETHİL ALKOL Gazını % 0-100 LEL C2H6O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı
OKTAN Gazını % 0-100 LEL C7H18 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı
Sensepoint XCL, endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilerek yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama (CH4, CO, H2S, H2, NO2, NH3,CO2) algılamada kullanılır. Mobil cihaza bluetooth yoluyla bağlanabilir.
NİTROJEN DİOKSİT Gazını 0-30 ppm NO2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
İzopropil Alkol (İzopropanol) Gazını % 0-100 LEL C3H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
TEKNİK ÖZELLİKLER
Tespit edebildiği gazlar: Doğalgaz, LPG(Metan, Etan, Propan), Bütan, Aseton, Alkol, Amonyak, Benzin, Jet yakıtı, Hidrojen sülfit, Endüstriyel çözücüler, İnce cila, Neft, Karbon monoksit gazları