BÜTAN Gazını % 0-100 LEL C4H10 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
Yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve zehirli gazların dedeksiyonlarını için sık kalibrasyon ihtiyacına gerek duymadan yüksek hassasiyet ve çalışma devamlılığı sağlayan bir üründür.
Infrared sensör teknolojisi katalitik ve elektrokimyasal sensörler gibi bir reaksiyona göre ölçüm yapmazlar. Gazı mükemmel seviyede tespit eder. Çevredeki bozucu etkiler olan sıcaklık, basınç ve diğer gazlardan etkilenmez. Bu sayede yüksek performans sağladığı gibi sürekli kalibrasyon ihtiyacı duymaz, bakım gerektirmez ve daha uzun ömürlü bir çözüm sağlar.
Tasarımında bulunan gelişmiş mikrodenetleyici ve gömülü yazılım algoritması bulunmaktadır. Alt ve üst alarm seviyelerinde çalışmak üzere geliştirilmiş röle çıkışları ile herhangi bir kontrol sistemine ihtiyaç duymadan bağımsız olarak kullanabileceğiniz akıllı bir üründür.
Endüstriyel kontrol ve otomasyon sistemlerinize kolayca entegre edebilmeniz için 4-20mA analog çıkış desteği sunmaktadır. Modüler wireless haberleşme desteği bulunmakta olup, dilerseniz bir IOT cihaza dönüştürebilir, uzak mesafelerden gaz ölçüm değerlerinizi kolayca izleyebilirsiniz.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Besleme Gerilimi |
24 ±%25 VDC |
Ölçüm Aralığı |
0-%100 LEL C4H10 |
Tepki süresi |
T (90) ≤10 saniye |
Hassasiyet |
%1 LEL |
Çalışma Ömrü |
>3 yıl |
Analog Çıkış |
4-20 mA |
Röle Çıkışı |
2 Adet (NC ve NO Röle çıkışları) |
Gövde malzemesi |
Alüminyum |
Çevresel Koşullar |
Sıcaklık: -20 - +60 oc, Basınç: 86 - 106 kPa, Bağıl Nem: S 95 %RH |
IP koruma seviyesi |
IP65 |
Atex sınıfı |
ll 2 G Ex d IlC Gb T6 |
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
ASETON Gazını % 0-100 LEL C360 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
METİL KETON (MEK) Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
Sensepoint XCL, endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilerek yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama (CH4, CO, H2S, H2, NO2, NH3,CO2) algılamada kullanılır. Mobil cihaza bluetooth yoluyla bağlanabilir.
Zorlu görev ve açık alanlarda noktasal kaynak tehlikeleri ve çevre koruması için sabit gaz algılama. Yüksek hassasiyetli elektrokimyasal gaz algılama elemanları. Her türlü koşul veya kısıtlamaya uygun olarak SIL 1 ve SIL 2 uygulamalarında kullanıma uygundur. Fonksiyonel Güvenlik değerlendirme raporunun bir kopyası için sales@tridentaustralia.com.au adresine e-posta gönderin. Analog çıkış seçenekleri mevcuttur...
SIL2 EN 50402.
IR Sensör seçeneği
Yüksek sıcaklığa dayanıklı versiyon
Su ve toza dirençli yapı
4-20 mA çıkışlı
ATEX onaylı
PROPAN gazını % 0-100 LEL( C3H8) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
rolex TX6351-2 SENTRO 1 Evrensel Gaz Dedektörü – gelişmiş modüler gaz hücresi teknolojisi.
Kablosuz ağı olmayan tesis, maden, tünel ve endüstriyel işletmeler için erken uyarılı toksik ve yanıcı gaz alarm sistemleri.
İzopropil Alkol (İzopropanol) Gazını % 0-100 LEL C3H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
TOLUEN Gazını % 0-100 LEL C7H8 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör