OLCT80, entegre bir ekrana ve 3 yerleşik programlanabilir röleye sahip bağımsız bir gaz dedektörüdür, ayrıca dedektör ayrıca RS485 çıkışına entegre edilecek diğer sensörlerden 2 x 4-20mA veya dijital giriş kabul edebilir. RS485 bağlantısı, sensör için 1 ve yardımcı girişleri kapatmak için 2 olmak üzere 1 ila 3 adres sağlar. Dedektörler ATEX onaylıdır ve katalitik, elektrokimyasal, kızılötesi veya yarı iletken sensörlerle mevcuttur. Dedektör üniteleri, Alüminyum muhafazalı ve 316L Paslanmaz Çelik sensör muhafazalı IP66'dır.
Oldham OLCT80 Sabit Gaz Dedektörü
Çok fonksiyonlu sabit gaz dedektörü
· 2 adet 4-20 mA giriş
· Röle çıkışı
· RS 485 çıkış
· Loop Bağlantısı
· İsteğe bağlı ayrılabilir sensör yapısı
· Patlayıcı gazlar, toksik gazlar ve Oksijen ölçümü
· 4-20 mA
· ATEX
Sensör seçenekleri:
LEL, O2 , CO, H2S, H2, SO2, CL2, NO2, NO, HCL, HCN, NH3,
PH3, AsH3, SiH4, C2H4O, HF, Br2 , O3, CLO2 , COCL2 , HBR, Freon, VOC
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
KLORİN Gazını 0-100 ppm CL2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
TOLUEN Gazını % 0-100 LEL C7H8 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
Drager Oldham Rae Honeywell Msa Testo GAZ ÖLÇÜM CİHAZLARININ BAKIM VE KAİLBRASYONU İŞLEMLERİ İÇİN REFERANS GAZ
ETİL ASETAT Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
Sensepoint XCL, endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilerek yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama (CH4, CO, H2S, H2, NO2, NH3,CO2) algılamada kullanılır. Mobil cihaza bluetooth yoluyla bağlanabilir.
PENTAN Gazını % 0-100 LEL C5H12 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
OKSİJEN Gazını % 0- 25% Vol O2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
OLCT60, yanıcı, zehirli gazlar veya Oksijen tespiti için çok çeşitli endüstriyel uygulamalara uygun yeni bir yüksek kaliteli endüstriyel sabit gaz dedektörüdür. Vericiler dijital bir ekrana sahiptir ve 4-20mA çıkış sağlayacaktır. Dedektörler ATEX onaylıdır, SIL 2 sertifikalıdır ve patlamaya dayanıklı XP veya kendinden emniyetli IS sensörleri olarak mevcuttur ve Bölge 0'da algılama sağlamak için uzaktan kullanılabilir. Dedektör birimleri IP66'dır ve 316L Paslanmaz Çelikten yapılmıştır ve kızılötesi sensör seçenekleri izin verir şiddetli çevre koşullarında veya zehirlerin varlığının katalitik bir hücreye zarar verebileceği durumlarda tespit için.
Tehlikeli Alan Onaylandı