Metan gazını % 0-100 LEL CH4 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
Yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve zehirli gazların dedeksiyonlarını için sık kalibrasyon ihtiyacına gerek duymadan yüksek hassasiyet ve çalışma devamlılığı sağlayan bir üründür.
Infrared sensör teknolojisi katalitik ve elektrokimyasal sensörler gibi bir reaksiyona göre ölçüm yapmazlar. Gazı mükemmel seviyede tespit eder. Çevredeki bozucu etkiler olan sıcaklık, basınç ve diğer gazlardan etkilenmez. Bu sayede yüksek performans sağladığı gibi sürekli kalibrasyon ihtiyacı duymaz, bakım gerektirmez ve daha uzun ömürlü bir çözüm sağlar.
Tasarımında bulunan gelişmiş mikrodenetleyici ve gömülü yazılım algoritması bulunmaktadır. Alt ve üst alarm seviyelerinde çalışmak üzere geliştirilmiş röle çıkışları ile herhangi bir kontrol sistemine ihtiyaç duymadan bağımsız olarak kullanabileceğiniz akıllı bir üründür.
Endüstriyel kontrol ve otomasyon sistemlerinize kolayca entegre edebilmeniz için 4-20mA analog çıkış desteği sunmaktadır. Modüler wireless haberleşme desteği bulunmakta olup, dilerseniz bir IOT cihaza dönüştürebilir, uzak mesafelerden gaz ölçüm değerlerinizi kolayca izleyebilirsiniz.
| Besleme Gerilimi | 24 ±%25 VDC |
| Ölçüm Aralığı | 0-%100 LEL |
| Tepki süresi | T (90) ≤10 saniye |
| Hassasiyet | %1 LEL |
| Çalışma Ömrü | >3 yıl |
| Analog Çıkış | 4-20 mA |
| Röle Çıkışı | 2 Adet (NC ve NO Röle çıkışları) |
| Gövde malzemesi | Alüminyum |
| Çevresel Koşullar | Sıcaklık: -20 - +60 oc, Basınç: 86 - 106 kPa, Bağıl Nem: S 95 %RH |
| IP koruma seviyesi | IP65 |
| Atex sınıfı | ll 2 G Ex d IlC Gb T6 |
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
SÜLFÜR DİOKSİT Gazını 0-20 ppm SO2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Trolex TX9165 Sentro 8 Sensör İstasyonu, zorlu ve tehlikeli çalışma ortamlarında olumsuz gaz konsantrasyonlarının tespiti için sağlam ve sabit bir izleme platformu olarak özel olarak tasarlanmıştır. Her Sentro 8 Sensör İstasyonu, sekiz farklı gaz türüne kadar konsantrasyonu
ETHİL ALKOL Gazını % 0-100 LEL C2H6O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı
AMONYAK Gazını 0-100 ppm NH3 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Zorlu görev ve açık alanlarda noktasal kaynak tehlikeleri ve çevre koruması için sabit gaz algılama. Her türlü koşul veya kısıtlamaya uygun olarak SIL 1 ve SIL 2 uygulamalarında kullanıma uygundur. Fonksiyonel Güvenlik değerlendirme raporunun bir kopyası için sales@tridentaustralia.com.au adresine başvurun. Zehire dayanıklı katalitik yanma sensörleri. 4 ila 20 mA, 0,4 ila 2 V ve 5 ila 15 Hz analog çıkış sinyalleriyle mevcuttur. Yanlış alarmları önlemek için kalibrasyon sırasında sinyal sabitleme özelliği ve sensör gövdesinin içindeki ana devre, bakım amacıyla gövdeden çıkarılabilir. Hızlı değiştirilebilir, tak-çalıştır, önceden kalibre edilmiş gaz algılama modülü. Su geçirmez fiş ve soket konnektörlü özel versiyonlar mevcuttur.
OKSİJEN Gazını % 0- 25% Vol O2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
KARBONMONOKSİT Gazını 0-1000 ppm CO Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Drager Oldham Rae Honeywell Msa Testo GAZ ÖLÇÜM CİHAZLARININ BAKIM VE KAİLBRASYONU İŞLEMLERİ İÇİN REFERANS GAZ
BÜTAN Gazını % 0-100 LEL C4H10
2 Adet Dahili Röle,
4-20mA analog çıkışı,
Katalitik tip sensör
Opsiyonel RS485 çıkışı,
OLED Ekran