Yüksek dereceli alaşım, paslanmaz çelik veya kimyasal olarak dirençli GRN polimer içeren kasa seçenekleriyle birlikte Kendinden Güvenli (IS) veya Aleve Dayanıklı (Exd) versiyonlar mevcuttur. Sertifikalar IECEx, ATEX, UL ve GOST-R'yi içerir.
Crowcon Xgard (Tip 2) Aleve Dayanıklı Toksik ve Oksijen Dedektörü
Xgard serisi, dünya genelindeki endüstrilerde gaz algılama için çeşitli gereksinimleri karşılayan kapsamlı bir sabit nokta gaz dedektörü seçimidir. Bu, birçok su arıtma, petrol ve gaz, enerji, araştırma tesisi ve üretim tesislerini içerir. Yüksek dereceli alaşım, paslanmaz çelik veya kimyasal olarak dirençli GRN polimer içeren kasa seçenekleriyle birlikte Kendinden Güvenli (IS) veya Aleve Dayanıklı (Exd) versiyonlar mevcuttur. Sertifikalar IECEx, ATEX, UL, GOST-R ve MED'i içerir.
Tip 2 Exd Aleve dayanıklı zehirli ve oksijen gazı dedektörleri, 2 telli 4 ila 20 mA çıkış sağlamak için amplifikatör / ileticiyi de içeren bir Xgard muhafazası içinde bir elektrokimyasal sensör kullanır. Çalışma sıcaklığı -20 ila + 50 ° C (aralık bazı sensör türlerine göre değişir). Xgard Tip 2 dedektörler, standart olarak dayanıklı bir alüminyum malzemede gelir.
Ana Özellikler:
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Drager Polytron 3000, toksik gazların ve oksijenin sürekli izlenmesi için kendinden emniyetli bir gaz dedektörüdür. Basit montaj ve çok kolay kullanımın yanında yüksek ölçüm hassasiyeti. Polytron 3000, çok çeşitli uygulamalarda zehirli gazların ve oksijenin ölçülmesi için idealdir.
112lt KALİBRASYON GAZI
ASETON Gazını % 0-100 LEL C360 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
HİDROJEN SÜLFÜR Gazını 0-100 ppm H2S Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Zorlu görev ve açık alanlarda noktasal kaynak tehlikeleri ve çevre koruması için sabit gaz algılama. Her türlü koşul veya kısıtlamaya uygun olarak SIL 1 ve SIL 2 uygulamalarında kullanıma uygundur. Fonksiyonel Güvenlik değerlendirme raporunun bir kopyası için sales@tridentaustralia.com.au adresine başvurun. Zehire dayanıklı katalitik yanma sensörleri. 4 ila 20 mA, 0,4 ila 2 V ve 5 ila 15 Hz analog çıkış sinyalleriyle mevcuttur. Yanlış alarmları önlemek için kalibrasyon sırasında sinyal sabitleme özelliği ve sensör gövdesinin içindeki ana devre, bakım amacıyla gövdeden çıkarılabilir. Hızlı değiştirilebilir, tak-çalıştır, önceden kalibre edilmiş gaz algılama modülü. Su geçirmez fiş ve soket konnektörlü özel versiyonlar mevcuttur.
Sensepoint XRL, sabit yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilir ve yanıcı-patlayıcı gazları (O2, CO, H2S, H2, NO2) algılamada kullanılır. Mobil cihaza bluetooth yoluyla bağlanabilir.
PROPAN gazını % 0-100 LEL( C3H8) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
METİL KETON (MEK) Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
OKTAN Gazını % 0-100 LEL C7H18 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı
İzopropil Alkol (İzopropanol) Gazını % 0-100 LEL C3H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı