Yüksek dereceli alaşım, paslanmaz çelik veya kimyasal olarak dirençli GRN polimer içeren kasa seçenekleriyle birlikte Kendinden Güvenli (IS) veya Aleve Dayanıklı (Exd) versiyonlar mevcuttur. Sertifikalar IECEx, ATEX, UL ve GOST-R'yi içerir.
Crowcon Xgard (Tip 2) Aleve Dayanıklı Toksik ve Oksijen Dedektörü
Xgard serisi, dünya genelindeki endüstrilerde gaz algılama için çeşitli gereksinimleri karşılayan kapsamlı bir sabit nokta gaz dedektörü seçimidir. Bu, birçok su arıtma, petrol ve gaz, enerji, araştırma tesisi ve üretim tesislerini içerir. Yüksek dereceli alaşım, paslanmaz çelik veya kimyasal olarak dirençli GRN polimer içeren kasa seçenekleriyle birlikte Kendinden Güvenli (IS) veya Aleve Dayanıklı (Exd) versiyonlar mevcuttur. Sertifikalar IECEx, ATEX, UL, GOST-R ve MED'i içerir.
Tip 2 Exd Aleve dayanıklı zehirli ve oksijen gazı dedektörleri, 2 telli 4 ila 20 mA çıkış sağlamak için amplifikatör / ileticiyi de içeren bir Xgard muhafazası içinde bir elektrokimyasal sensör kullanır. Çalışma sıcaklığı -20 ila + 50 ° C (aralık bazı sensör türlerine göre değişir). Xgard Tip 2 dedektörler, standart olarak dayanıklı bir alüminyum malzemede gelir.
Ana Özellikler:
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Drager Polytron 3000, toksik gazların ve oksijenin sürekli izlenmesi için kendinden emniyetli bir gaz dedektörüdür. Basit montaj ve çok kolay kullanımın yanında yüksek ölçüm hassasiyeti. Polytron 3000, çok çeşitli uygulamalarda zehirli gazların ve oksijenin ölçülmesi için idealdir.
Metan gazını % 0-100 LEL CH4
2 Adet Dahili Röle,
4-20mA analog çıkışı,
Katalitik tip sensör
Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
ETİLEN Gazını % 0-100 LEL C2H4 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
ETİL ASETAT Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
Drager Oldham Rae Honeywell Msa Testo GAZ ÖLÇÜM CİHAZLARININ BAKIM VE KAİLBRASYONU İŞLEMLERİ İÇİN REFERANS GAZ
Oldham CTX 300
Tehlikeli seviyelerde toksik gazlar veya oksijen sınıflandırılmamış bir alanın güvenliğini tehdit ettiğinde, Oldham CTX 300 oksijen dedektörü en zorlu güvenlik gereksinimlerini karşılayabilir.
Ana Özellikler
O2, CO2, toksik ve soğutucu gazları algılar
İsteğe bağlı arkadan aydınlatmalı ekranlı 4-20 mA çıkışlı analog verici
Takılabilir ve önceden kalibre edilmiş sensörler
OLCT10 TOX gaz dedektörleri, soğutucu gazların tespiti ve ortam havasında yanmadan kaynaklanan egzoz gazlarının varlığına yönelik ticari uygulamalar için tasarlanmıştır. Bu dedektörler, mağazalar ve depolar için otoparklar, kazan daireleri ve fabrika odalarındaki zehirli gazların sürekli izlenmesi için idealdir. Aynı gazı kapsayacak şekilde tek bir hatta 5 adede kadar OLCT10 TOX ünitesi ağa bağlanabilir. Bu dedektörler, düşük maliyetli bir gaz izleme sistemi sağlamak için MX15 kontrol ünitesi ile birleştirilebilen 4-20mA çıkış sağlar.
PENTAN Gazını % 0-100 LEL C5H12 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
PETROL BUHARI Gazını % 0-100 LEL (HC) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör