SIL2 EN 50402. IR Sensör seçeneği Yüksek sıcaklığa dayanıklı versiyon Su ve toza dirençli yapı 4-20 mA çıkışlı ATEX onaylı
Oldham OLCT100 Sabit Tip Gaz Ölçüm CihazıYanıcı-Patlaytıcı gazlar, Zehirleyici gazlar veya Oksijen gazları için tasarlanmış olan bu yeni nesil gaz dedektörü 4-20mA analog sinyal çıkışı ile birlikte gelmektedir. ATEX sertifikalı bu ürün, patlama riski bulunan ortamlarda kullanıma son derece uygundur. Elektrokimyasal sensörleri bulunan bu dedektör, patlayıcı gaz ölçümü yapılacak noktalardaki ağır çalışma şartları için tasarlanmış katalitik ve infrared sensörler ile donatılmıştır.
Teknik Özellikler
|
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Metan gazını % 0-100 LEL CH4
2 Adet Dahili Röle,
4-20mA analog çıkışı,
Katalitik tip sensör
Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
Sensepoint, yanıcı patlayıcı, toksik ve oksijen gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilerek gaz algılama ihtiyacını karşılar. Düşük maliyetli çözüm sunar.
KLORİN Gazını 0-100 ppm CL2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Sensepoint XCD, sabit yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilir ve yanıcı-patlayıcı gazları (%LEL, IR), O2, H2S, CO, NO2, H2, CO2(IR) algılamada kullanılır.
METİL KETON (MEK) Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
Drager Oldham Rae Honeywell Msa Testo GAZ ÖLÇÜM CİHAZLARININ BAKIM VE KAİLBRASYONU İŞLEMLERİ İÇİN REFERANS GAZ
KARBONMONOKSİT Gazını 0-1000 ppm CO Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
OLCT10 TOX gaz dedektörleri, soğutucu gazların tespiti ve ortam havasında yanmadan kaynaklanan egzoz gazlarının varlığına yönelik ticari uygulamalar için tasarlanmıştır. Bu dedektörler, mağazalar ve depolar için otoparklar, kazan daireleri ve fabrika odalarındaki zehirli gazların sürekli izlenmesi için idealdir. Aynı gazı kapsayacak şekilde tek bir hatta 5 adede kadar OLCT10 TOX ünitesi ağa bağlanabilir. Bu dedektörler, düşük maliyetli bir gaz izleme sistemi sağlamak için MX15 kontrol ünitesi ile birleştirilebilen 4-20mA çıkış sağlar.
PETROL BUHARI Gazını % 0-100 LEL (HC) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
FORMALDEHİT 0-10 ppm (CH2O) 2Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
NİTROJEN DİOKSİT Gazını 0-30 ppm NO2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör