SIL2 EN 50402. IR Sensör seçeneği Yüksek sıcaklığa dayanıklı versiyon Su ve toza dirençli yapı 4-20 mA çıkışlı ATEX onaylı
Oldham OLCT100 Sabit Tip Gaz Ölçüm CihazıYanıcı-Patlaytıcı gazlar, Zehirleyici gazlar veya Oksijen gazları için tasarlanmış olan bu yeni nesil gaz dedektörü 4-20mA analog sinyal çıkışı ile birlikte gelmektedir. ATEX sertifikalı bu ürün, patlama riski bulunan ortamlarda kullanıma son derece uygundur. Elektrokimyasal sensörleri bulunan bu dedektör, patlayıcı gaz ölçümü yapılacak noktalardaki ağır çalışma şartları için tasarlanmış katalitik ve infrared sensörler ile donatılmıştır.
Teknik Özellikler
|
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Ex-proof (Alev sızdırmaz) ve özgüvenlikli model seçeneği
◗ Yanıcı ve zehirleyici gazların algılaması
◗ Uygun fiyat, kolay kurulum
◗ IP 65 koruma sınıfı
◗ 4-20 mA çıkışı
◗ Estetik tasarım
◗ Üstün ve kararlı çalışma performansı
PETROL BUHARI Gazını % 0-100 LEL (HC) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
KARBONMONOKSİT Gazını 0-1000 ppm CO Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
OLCT60, yanıcı, zehirli gazlar veya Oksijen tespiti için çok çeşitli endüstriyel uygulamalara uygun yeni bir yüksek kaliteli endüstriyel sabit gaz dedektörüdür. Vericiler dijital bir ekrana sahiptir ve 4-20mA çıkış sağlayacaktır. Dedektörler ATEX onaylıdır, SIL 2 sertifikalıdır ve patlamaya dayanıklı XP veya kendinden emniyetli IS sensörleri olarak mevcuttur ve Bölge 0'da algılama sağlamak için uzaktan kullanılabilir. Dedektör birimleri IP66'dır ve 316L Paslanmaz Çelikten yapılmıştır ve kızılötesi sensör seçenekleri izin verir şiddetli çevre koşullarında veya zehirlerin varlığının katalitik bir hücreye zarar verebileceği durumlarda tespit için.
Tehlikeli Alan Onaylandı
ETHİL ALKOL Gazını % 0-100 LEL C2H6O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı
112lt KALİBRASYON GAZI
KLORİN Gazını 0-100 ppm CL2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
TX6351-2 Sentro 1 Gaz Dedektörü, kablolu, ağır hizmet tipi, son derece hassas toksik ve yanıcı gaz tespiti sağlar. En zorlu ve tehlikeli çalışma ortamları için yüksek hassasiyetli, kablolu toksik ve yanıcı gaz tespiti. Kablosuz ağ bağlantısı olmayan tesisler, madenler, tüneller ve endüstriyel operasyonlar için erken uyarılı toksik ve yanıcı gaz alarm sistemleri.
rolex TX6351-2 SENTRO 1 Evrensel Gaz Dedektörü – gelişmiş modüler gaz hücresi teknolojisi.
Kablosuz ağı olmayan tesis, maden, tünel ve endüstriyel işletmeler için erken uyarılı toksik ve yanıcı gaz alarm sistemleri.
PROPAN gazını % 0-100 LEL( C3H8) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
Barometrik verici çıkışı 0… 1 Vdc, ölçüm aralığı 800… 1100 mbar. (600… 1100 istek üzerine).