Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
OLCT60, yanıcı, zehirli gazlar veya Oksijen tespiti için çok çeşitli endüstriyel uygulamalara uygun yeni bir yüksek kaliteli endüstriyel sabit gaz dedektörüdür. Vericiler dijital bir ekrana sahiptir ve 4-20mA çıkış sağlayacaktır. Dedektörler ATEX onaylıdır, SIL 2 sertifikalıdır ve patlamaya dayanıklı XP veya kendinden emniyetli IS sensörleri olarak mevcuttur ve Bölge 0'da algılama sağlamak için uzaktan kullanılabilir. Dedektör birimleri IP66'dır ve 316L Paslanmaz Çelikten yapılmıştır ve kızılötesi sensör seçenekleri izin verir şiddetli çevre koşullarında veya zehirlerin varlığının katalitik bir hücreye zarar verebileceği durumlarda tespit için.
Tehlikeli Alan Onaylandı
BÜTAN Gazını % 0-100 LEL C4H10
2 Adet Dahili Röle,
4-20mA analog çıkışı,
Katalitik tip sensör
Opsiyonel RS485 çıkışı,
OLED Ekran
NİTROJEN DİOKSİT Gazını 0-30 ppm NO2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
KLORİN Gazını 0-100 ppm CL2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Oldham CTX 300
Tehlikeli seviyelerde toksik gazlar veya oksijen sınıflandırılmamış bir alanın güvenliğini tehdit ettiğinde, Oldham CTX 300 oksijen dedektörü en zorlu güvenlik gereksinimlerini karşılayabilir.
Ana Özellikler
O2, CO2, toksik ve soğutucu gazları algılar
İsteğe bağlı arkadan aydınlatmalı ekranlı 4-20 mA çıkışlı analog verici
Takılabilir ve önceden kalibre edilmiş sensörler
Metan gazını % 0-100 LEL CH4
2 Adet Dahili Röle,
4-20mA analog çıkışı,
Katalitik tip sensör
Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
ETİLEN Gazını % 0-100 LEL C2H4 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
PENTAN Gazını % 0-100 LEL C5H12 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
Sensepoint XRL, sabit yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilir ve yanıcı-patlayıcı gazları (O2, CO, H2S, H2, NO2) algılamada kullanılır. Mobil cihaza bluetooth yoluyla bağlanabilir.
PROPAN gazını % 0-100 LEL( C3H8) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran