Oldham OLCT IR Infrared Patlayıcı Gaz ve Karbondioksit Dedektörü
Infrared sensörle CO2 ve Patlayıcı gazların algılanması
0-100%LEL ve 0-100 %Vol CH4 ölçümü.
0-3%Vol CO2 ölçümü.
Kızıl Ötesi sensör
Kara ve Deniz platform uygulamaları
SIL2
Su ve toza dirençli yapı
Anti-poison ve korozyon direnci
Ekranlı model seçeneği
4-20 mA
ATEX
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
PROPAN gazını % 0-100 LEL( C3H8) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
OLCT60, yanıcı, zehirli gazlar veya Oksijen tespiti için çok çeşitli endüstriyel uygulamalara uygun yeni bir yüksek kaliteli endüstriyel sabit gaz dedektörüdür. Vericiler dijital bir ekrana sahiptir ve 4-20mA çıkış sağlayacaktır. Dedektörler ATEX onaylıdır, SIL 2 sertifikalıdır ve patlamaya dayanıklı XP veya kendinden emniyetli IS sensörleri olarak mevcuttur ve Bölge 0'da algılama sağlamak için uzaktan kullanılabilir. Dedektör birimleri IP66'dır ve 316L Paslanmaz Çelikten yapılmıştır ve kızılötesi sensör seçenekleri izin verir şiddetli çevre koşullarında veya zehirlerin varlığının katalitik bir hücreye zarar verebileceği durumlarda tespit için.
Tehlikeli Alan Onaylandı
METİL KETON (MEK) Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
Sensepoint, yanıcı patlayıcı, toksik ve oksijen gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilerek gaz algılama ihtiyacını karşılar. Düşük maliyetli çözüm sunar.
Drager Polytron 3000, toksik gazların ve oksijenin sürekli izlenmesi için kendinden emniyetli bir gaz dedektörüdür. Basit montaj ve çok kolay kullanımın yanında yüksek ölçüm hassasiyeti. Polytron 3000, çok çeşitli uygulamalarda zehirli gazların ve oksijenin ölçülmesi için idealdir.
Metan gazını % 0-100 LEL CH4
2 Adet Dahili Röle,
4-20mA analog çıkışı,
Katalitik tip sensör
Opsiyonel RS485 çıkışı, OLED Ekran
ETİL ASETAT Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
İzopropil Alkol (İzopropanol) Gazını % 0-100 LEL C3H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
OLCT80, entegre bir ekrana ve 3 yerleşik programlanabilir röleye sahip bağımsız bir gaz dedektörüdür, ayrıca dedektör ayrıca RS485 çıkışına entegre edilecek diğer sensörlerden 2 x 4-20mA veya dijital giriş kabul edebilir. RS485 bağlantısı, sensör için 1 ve yardımcı girişleri kapatmak için 2 olmak üzere 1 ila 3 adres sağlar. Dedektörler ATEX onaylıdır ve katalitik, elektrokimyasal, kızılötesi veya yarı iletken sensörlerle mevcuttur. Dedektör üniteleri, Alüminyum muhafazalı ve 316L Paslanmaz Çelik sensör muhafazalı IP66'dır.