Oldham OLCT IR Infrared Patlayıcı Gaz ve Karbondioksit Dedektörü
Infrared sensörle CO2 ve Patlayıcı gazların algılanması
0-100%LEL ve 0-100 %Vol CH4 ölçümü.
0-3%Vol CO2 ölçümü.
Kızıl Ötesi sensör
Kara ve Deniz platform uygulamaları
SIL2
Su ve toza dirençli yapı
Anti-poison ve korozyon direnci
Ekranlı model seçeneği
4-20 mA
ATEX
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
OKTAN Gazını % 0-100 LEL C7H18 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı
Oldham CTX 300
Tehlikeli seviyelerde toksik gazlar veya oksijen sınıflandırılmamış bir alanın güvenliğini tehdit ettiğinde, Oldham CTX 300 oksijen dedektörü en zorlu güvenlik gereksinimlerini karşılayabilir.
Ana Özellikler
O2, CO2, toksik ve soğutucu gazları algılar
İsteğe bağlı arkadan aydınlatmalı ekranlı 4-20 mA çıkışlı analog verici
Takılabilir ve önceden kalibre edilmiş sensörler
HİDROJEN SÜLFÜR Gazını 0-100 ppm H2S Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Drager Polytron 3000, toksik gazların ve oksijenin sürekli izlenmesi için kendinden emniyetli bir gaz dedektörüdür. Basit montaj ve çok kolay kullanımın yanında yüksek ölçüm hassasiyeti. Polytron 3000, çok çeşitli uygulamalarda zehirli gazların ve oksijenin ölçülmesi için idealdir.
OLCT60, yanıcı, zehirli gazlar veya Oksijen tespiti için çok çeşitli endüstriyel uygulamalara uygun yeni bir yüksek kaliteli endüstriyel sabit gaz dedektörüdür. Vericiler dijital bir ekrana sahiptir ve 4-20mA çıkış sağlayacaktır. Dedektörler ATEX onaylıdır, SIL 2 sertifikalıdır ve patlamaya dayanıklı XP veya kendinden emniyetli IS sensörleri olarak mevcuttur ve Bölge 0'da algılama sağlamak için uzaktan kullanılabilir. Dedektör birimleri IP66'dır ve 316L Paslanmaz Çelikten yapılmıştır ve kızılötesi sensör seçenekleri izin verir şiddetli çevre koşullarında veya zehirlerin varlığının katalitik bir hücreye zarar verebileceği durumlarda tespit için.
Tehlikeli Alan Onaylandı
KARBONMONOKSİT Gazını 0-1000 ppm CO Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
ETİL ASETAT Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
TX6351-2 Sentro 1 Gaz Dedektörü, kablolu, ağır hizmet tipi, son derece hassas toksik ve yanıcı gaz tespiti sağlar. En zorlu ve tehlikeli çalışma ortamları için yüksek hassasiyetli, kablolu toksik ve yanıcı gaz tespiti. Kablosuz ağ bağlantısı olmayan tesisler, madenler, tüneller ve endüstriyel operasyonlar için erken uyarılı toksik ve yanıcı gaz alarm sistemleri.
NİTROJEN DİOKSİT Gazını 0-30 ppm NO2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
OLCT10 TOX gaz dedektörleri, soğutucu gazların tespiti ve ortam havasında yanmadan kaynaklanan egzoz gazlarının varlığına yönelik ticari uygulamalar için tasarlanmıştır. Bu dedektörler, mağazalar ve depolar için otoparklar, kazan daireleri ve fabrika odalarındaki zehirli gazların sürekli izlenmesi için idealdir. Aynı gazı kapsayacak şekilde tek bir hatta 5 adede kadar OLCT10 TOX ünitesi ağa bağlanabilir. Bu dedektörler, düşük maliyetli bir gaz izleme sistemi sağlamak için MX15 kontrol ünitesi ile birleştirilebilen 4-20mA çıkış sağlar.