AMONYAK Gazını 0-100 ppm NH3 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
İnsan sağlığına zararlı, yanıcı ve zehirli gazların tespitinde yüksek performanslı ve uzun ömürlü bir çözüm sunar. Grup II (Zone I ve Zone II) kullanımına uygun ATEX uluslararası standartlara göre sertifikalandırılmıştır.
TEKNİK ÖZELLİKLER
|
Besleme Gerilimi |
24 ±%25 VDC |
|
Ölçüm Aralığı |
0- 100 ppm NH3 |
|
Tepki süresi |
T (90) ≤90 saniye |
|
Hassasiyet |
%1 PPM |
|
Çalışma Ömrü |
>3 yıl |
|
Analog Çıkış |
4-20 mA |
|
Röle Çıkışı |
2 Adet (NC ve NO Röle çıkışları) |
|
Gövde malzemesi |
Alüminyum |
|
Çevresel Koşullar |
Sıcaklık: -20 - +60 oc, Basınç: 86 - 106 kPa, Bağıl Nem: S 95 %RH |
|
IP koruma seviyesi |
IP65 |
|
Atex sınıfı |
ll 2 G Ex d IlC Gb T6 |
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Oldham CTX 300
Tehlikeli seviyelerde toksik gazlar veya oksijen sınıflandırılmamış bir alanın güvenliğini tehdit ettiğinde, Oldham CTX 300 oksijen dedektörü en zorlu güvenlik gereksinimlerini karşılayabilir.
Ana Özellikler
O2, CO2, toksik ve soğutucu gazları algılar
İsteğe bağlı arkadan aydınlatmalı ekranlı 4-20 mA çıkışlı analog verici
Takılabilir ve önceden kalibre edilmiş sensörler
PETROL BUHARI Gazını % 0-100 LEL (HC) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
Zorlu görev ve açık alanlarda noktasal kaynak tehlikeleri ve çevre koruması için sabit gaz algılama. Her türlü koşul veya kısıtlamaya uygun olarak SIL 1 ve SIL 2 uygulamalarında kullanıma uygundur. Fonksiyonel Güvenlik değerlendirme raporunun bir kopyası için sales@tridentaustralia.com.au adresine başvurun. Zehire dayanıklı katalitik yanma sensörleri. 4 ila 20 mA, 0,4 ila 2 V ve 5 ila 15 Hz analog çıkış sinyalleriyle mevcuttur. Yanlış alarmları önlemek için kalibrasyon sırasında sinyal sabitleme özelliği ve sensör gövdesinin içindeki ana devre, bakım amacıyla gövdeden çıkarılabilir. Hızlı değiştirilebilir, tak-çalıştır, önceden kalibre edilmiş gaz algılama modülü. Su geçirmez fiş ve soket konnektörlü özel versiyonlar mevcuttur.
Trolex TX9165 Sentro 8 Sensör İstasyonu, zorlu ve tehlikeli çalışma ortamlarında olumsuz gaz konsantrasyonlarının tespiti için sağlam ve sabit bir izleme platformu olarak özel olarak tasarlanmıştır. Her Sentro 8 Sensör İstasyonu, sekiz farklı gaz türüne kadar konsantrasyonu
İzopropil Alkol (İzopropanol) Gazını % 0-100 LEL C3H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
ETİLEN Gazını % 0-100 LEL C2H4 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
SÜLFÜR DİOKSİT Gazını 0-20 ppm SO2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
OLCT60, yanıcı, zehirli gazlar veya Oksijen tespiti için çok çeşitli endüstriyel uygulamalara uygun yeni bir yüksek kaliteli endüstriyel sabit gaz dedektörüdür. Vericiler dijital bir ekrana sahiptir ve 4-20mA çıkış sağlayacaktır. Dedektörler ATEX onaylıdır, SIL 2 sertifikalıdır ve patlamaya dayanıklı XP veya kendinden emniyetli IS sensörleri olarak mevcuttur ve Bölge 0'da algılama sağlamak için uzaktan kullanılabilir. Dedektör birimleri IP66'dır ve 316L Paslanmaz Çelikten yapılmıştır ve kızılötesi sensör seçenekleri izin verir şiddetli çevre koşullarında veya zehirlerin varlığının katalitik bir hücreye zarar verebileceği durumlarda tespit için.
Tehlikeli Alan Onaylandı
Sensepoint XCD, sabit yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilir ve yanıcı-patlayıcı gazları (%LEL, IR), O2, H2S, CO, NO2, H2, CO2(IR) algılamada kullanılır.