KARBONMONOKSİT Gazını 0-1000 ppm CO Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
İnsan sağlığına zararlı, yanıcı ve zehirli gazların tespitinde yüksek performanslı ve uzun ömürlü bir çözüm sunar. Grup II (Zone I ve Zone II) kullanımına uygun ATEX uluslararası standartlara göre sertifikalandırılmıştır.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Besleme Gerilimi |
24 ±%25 VDC |
Ölçüm Aralığı |
0- 1000 PPM CO |
Tepki süresi |
T (90) ≤30 saniye |
Hassasiyet |
1 PPM |
Çalışma Ömrü |
>3 yıl |
Analog Çıkış |
4-20 mA |
Röle Çıkışı |
2 Adet (NC ve NO Röle çıkışları) |
Gövde malzemesi |
Alüminyum |
Çevresel Koşullar |
Sıcaklık: -20 - +60 oc, Basınç: 86 - 106 kPa, Bağıl Nem: S 95 %RH |
IP koruma seviyesi |
IP65 |
Atex sınıfı |
ll 2 G Ex d IlC Gb T6 |
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
AMONYAK Gazını 0-100 ppm NH3 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Sensepoint XCL, endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilerek yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama (CH4, CO, H2S, H2, NO2, NH3,CO2) algılamada kullanılır. Mobil cihaza bluetooth yoluyla bağlanabilir.
Sensepoint XRL, sabit yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilir ve yanıcı-patlayıcı gazları (O2, CO, H2S, H2, NO2) algılamada kullanılır. Mobil cihaza bluetooth yoluyla bağlanabilir.
SÜLFÜR DİOKSİT Gazını 0-20 ppm SO2 2Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
FORMALDEHİT 0-10 ppm (CH2O) 2Adet Dahili Röle, 4-20mA Analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Ex-proof (Alev sızdırmaz) ve özgüvenlikli model seçeneği
◗ Yanıcı ve zehirleyici gazların algılaması
◗ Uygun fiyat, kolay kurulum
◗ IP 65 koruma sınıfı
◗ 4-20 mA çıkışı
◗ Estetik tasarım
◗ Üstün ve kararlı çalışma performansı
OLCT10 TOX gaz dedektörleri, soğutucu gazların tespiti ve ortam havasında yanmadan kaynaklanan egzoz gazlarının varlığına yönelik ticari uygulamalar için tasarlanmıştır. Bu dedektörler, mağazalar ve depolar için otoparklar, kazan daireleri ve fabrika odalarındaki zehirli gazların sürekli izlenmesi için idealdir. Aynı gazı kapsayacak şekilde tek bir hatta 5 adede kadar OLCT10 TOX ünitesi ağa bağlanabilir. Bu dedektörler, düşük maliyetli bir gaz izleme sistemi sağlamak için MX15 kontrol ünitesi ile birleştirilebilen 4-20mA çıkış sağlar.
METİL KETON (MEK) Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı
BÜTAN Gazını % 0-100 LEL C4H10
2 Adet Dahili Röle,
4-20mA analog çıkışı,
Katalitik tip sensör
Opsiyonel RS485 çıkışı,
OLED Ekran
OLCT60, yanıcı, zehirli gazlar veya Oksijen tespiti için çok çeşitli endüstriyel uygulamalara uygun yeni bir yüksek kaliteli endüstriyel sabit gaz dedektörüdür. Vericiler dijital bir ekrana sahiptir ve 4-20mA çıkış sağlayacaktır. Dedektörler ATEX onaylıdır, SIL 2 sertifikalıdır ve patlamaya dayanıklı XP veya kendinden emniyetli IS sensörleri olarak mevcuttur ve Bölge 0'da algılama sağlamak için uzaktan kullanılabilir. Dedektör birimleri IP66'dır ve 316L Paslanmaz Çelikten yapılmıştır ve kızılötesi sensör seçenekleri izin verir şiddetli çevre koşullarında veya zehirlerin varlığının katalitik bir hücreye zarar verebileceği durumlarda tespit için.
Tehlikeli Alan Onaylandı