Trolex TX9165 Sentro 8 Sensör İstasyonu, zorlu ve tehlikeli çalışma ortamlarında olumsuz gaz konsantrasyonlarının tespiti için sağlam ve sabit bir izleme platformu olarak özel olarak tasarlanmıştır. Her Sentro 8 Sensör İstasyonu, sekiz farklı gaz türüne kadar konsantrasyonu
Kapsamlı gaz izleme için nihai çözüm olan Sentro 8 Çoklu Gaz Dedektörü ile bir üst düzey güvenliğin kilidini açın. Bu son teknoloji sistem, sekiz adede kadar girişi destekleyerek çok çeşitli toksik ve yanıcı gazların yanı sıra hava akışı, basınç, sıcaklık, titreşim, hız ve dönüş gibi kritik çevresel parametrelerin tespitini sağlar. Minimum çabayla sorunsuz kalibrasyon, bakım veya gaz türlerinin değiştirilmesini sağlayan çalışırken değiştirilebilir eModüllerden yararlanın. Sentro 8, kullanıcı dostu bir LCD ekrana ve programlanabilir dahili sesli/görsel alarmlara sahip olup kritik durumlarda anında uyarı sağlar. Girişe dayanıklı tuş takımı aracılığıyla erişilebilen cihaz içi programlanabilir işlevlerle izlemenizi özelleştirin. Gaz algılamada eşsiz doğruluk ve güvenilirlik için Trolex'in Sentro 8 Çoklu Gaz Dedektörü'nü tercih ederek gönül rahatlığı yaşayın.
Gelişmiş mantık kontrolü ve mod seçenekleri için programlanabilir rölelerle operasyonel verimliliği en üst düzeye çıkarın. RS485 Modbus haberleşmesi, birden fazla sensör istasyonunu tek bir veri kablosuyla sorunsuz bir şekilde bağlayarak izleme ağınızı optimize eder. PC uygulama yazılımları veya SCADA sistemleriyle analiz etmek için RS485 arayüzünü kullanarak değerli veri kayıtlarını kolayca çıkarın. Gelişmiş Gaz Algılama ve İzleme Sistemi, yalnızca operasyonel verimliliği sağlamakla kalmayıp aynı zamanda çeşitli ortamların değişen ihtiyaçlarını karşılamak için sorunsuz bir şekilde adapte olan ölçeklenebilir bir çözüm sunar.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
rtamda bulunan yanıcı gazların tespiti için sabit gaz sensörleri atmosfer.
Çok çeşitli yanıcı gazlar için zehire dayanıklı KATALİTİK YANMA sensörleri.
AŞIRI ARALIK göstergesiyle gaz konsantrasyonunun LCD okuması.
Öne monte edilmiş potansiyometreler aracılığıyla ZERO ve SPAN'ın uygun kalibrasyonu.
Sinyal CLAMP Manuel sıfırlama ile gaz aralığı aşıldıktan sonra.
Çıkış sinyali versiyonları: 4 ila 20 mA veya 0.4 ila 2 V.
Güçlendirilmiş Polimer – EMC korumalı ve elektrostatik yüke karşı dayanıklı. TROLEX STX3261 Yanıcı Gaz Dedektörü - Sembol
Grup I tehlikeli alanlarda kullanım için kendinden güvenlidir.
Uzaktan monte edilmiş gaz algılama modüllü isteğe bağlı format
ASETON Gazını % 0-100 LEL C360 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
TX6351-2 Sentro 1 Gaz Dedektörü, kablolu, ağır hizmet tipi, son derece hassas toksik ve yanıcı gaz tespiti sağlar. En zorlu ve tehlikeli çalışma ortamları için yüksek hassasiyetli, kablolu toksik ve yanıcı gaz tespiti. Kablosuz ağ bağlantısı olmayan tesisler, madenler, tüneller ve endüstriyel operasyonlar için erken uyarılı toksik ve yanıcı gaz alarm sistemleri.
KARBONMONOKSİT Gazını 0-1000 ppm CO Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Elektrokimyasal tip sensör
Sensepoint, yanıcı patlayıcı, toksik ve oksijen gaz algılama dedektörüdür. Endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilerek gaz algılama ihtiyacını karşılar. Düşük maliyetli çözüm sunar.
TOLUEN Gazını % 0-100 LEL C7H8 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
PETROL BUHARI Gazını % 0-100 LEL (HC) 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör
Zorlu görev ve açık alanlarda noktasal kaynak tehlikeleri ve çevre koruması için sabit gaz algılama. Yüksek hassasiyetli elektrokimyasal gaz algılama elemanları. Her türlü koşul veya kısıtlamaya uygun olarak SIL 1 ve SIL 2 uygulamalarında kullanıma uygundur. Fonksiyonel Güvenlik değerlendirme raporunun bir kopyası için sales@tridentaustralia.com.au adresine e-posta gönderin. Analog çıkış seçenekleri mevcuttur...
Sensepoint XCL, endüstriyel uygulamalarda sabit bir noktaya monte edilerek yanıcı-patlayıcı ve toksik gaz algılama (CH4, CO, H2S, H2, NO2, NH3,CO2) algılamada kullanılır. Mobil cihaza bluetooth yoluyla bağlanabilir.
ETİL ASETAT Gazını % 0-100 LEL C4H8O 2 Adet Dahili Röle, 4-20mA analog çıkışı, Katalitik tip sensör